TILBAKE!

Så! Etter å ha hatt den nye laptopen min på reparasjon for andre gang, er jeg nå tilbake på NOK en ny laptop! Og denne ganger satser vi på at den fungerer slik den skal. Det er SÅ mye jeg har hatt lyst til å skrive om den siste tiden, men i dag er dagen for en generell oppdatering tror jeg. For hodet er ikke helt på plass etter å ha holdt på med å få på plass alt jeg trenger på PC-en. 

 

Sommeren har vært veldig flott! Jeg fikk jo skrevet om at jeg var på fjellttur! At jeg gikk en hel mil, selv om de fem kilometerne ned igjen var helt jævelige på grunn av belastning i leddene og plutselige symptomer. Men jeg ville jo ikke legge fokusen for mye på det. Nettopp fordi jeg endelig fikk til noe fysisk, med ekstremt god trekkhjelp i Lycke som bokstaveligtalt dro meg oppover hele fjellet. 

Jeg har også vært en tur ved Femunden sammen med pappa. Det var på yndlingsplassen min Båtstø camping på Elgå. Fantastisk flott og rolig sted! 

Formen har begynt å dale litt nå som høsten er her.. Det var dessverre forventet, men trodde ikke det ville skje så raskt. Men jeg har jo tross alt flyttet til Røros. Det blir raskere kaldt her. Allerede første året med ME, merket jeg at formen dalte utover høsten/vinteren. Særlig Desember/Januar var tøffe måneder hvor jeg stort sett var husbunden. Slik har det vært siden den gang. Så jeg er mentalt forberedt på mer smerter, mer innetid og mer konsekvenser at det jeg gjør. Heldigvis har jeg ting jeg klarer å gjøre inne, selv om jeg orker mindre av alt. Sånn er denne sykdommen innimellom, så man får passe på å utnytte de gode dagene maks slik at de dårlige dagene blir mer tålelige.

 

Håper alt er så bra som mulig med deg som leser dette. Håper å skrible litt fremover både på bok og blogg nå som jeg har rask laptop igjen. Det gjør ting mye lettere! Og jeg har så mye jeg har lyst til å skrive om fremover, så håper hodet mitt klarer å følge med <3