Boller, brus og boligjakt!

Ja, i dag har jeg altså bakt boller med sjokolade i! Det er flere år siden jeg har bakt noe som helst og er veldig stolt, selv om det holdt på  å ta knekken på armene og helsa mi. Bollene ble gode i alle fall, og selv om jeg har måtte hvile resten av dagen, kan jeg se meg fornøyd med dagens harde arbeid. 

Jeg legger med noen bilder fra de siste to dagene:

Jeg har veldig lite å gå på om dagen. Formen er ikke helt på min side og jeg har i tillegg fått virus eller noe. Samboeren og jeg fikk det omtrent samtidig, men han er heldigvis bedre. Det virker som alt går tregere med en ME-kropp og når jeg først blir syk, så sitter det lengre i enn det gjorde når jeg var frisk. Det er egentlig superdårlig timing at jeg er i møkkform nå, for jeg og Håkon har fått klarsignal om å begynne lete etter bolig! Så nå ser vi faktisk etter hus på Røros og omegn. Dette hadde vi ikke trodd ville skje på flere år, men nå ser det ut som det ordner seg. Hvis noen hadde fortalt meg for to år siden at jeg skulle bosette meg på Røros, hadde jeg bare ledd. Jeg elsker denne plassen, men har kun tenkt på det som et sted å reise på ferie til. Jeg har masse minner herfra allerede før jeg møtte Håkon for fire år siden, som er fra Røros. Mamma og pappa tok oss med hit når vi var yngre og jeg har alltid likt meg her. Men nå skal vi altså kjøpe hus! Det blir ikke av de dyreste. Vi tenker å kjøpe noe som må pusses opp, slik at vi kan øke verdien på huset i stedet for å senke den. De sier jo at 2016 er et dårlig år å kjøpe bolig på, men i og for seg, så har vi jo forhåpentligvis lyst å bli boende her. Nå trenger vi vårt eget med stor plen til hundene og skikkelig uteplass til oss selv. Hvor vi kan henge opp hva vi vil, hvor vi vil på veggene og male stua sjokkrosa om vi ønsker det (altså, sjokkrosa skjer ikke, men bare det å ha muligheten er jo fantastisk, haha!) 

Vi merker at her vi bor blir litt lite med to hunder, selv om det går greit. Det blir mye pels på lite areal og de vil ha godt av en stor hage og større areal inne. 

Så som dere skjønner da, så er det superdårlig timing å være i ekstra dårlig form nå. Men all denne spenningen, tenkingen og prospektlesingen er nok ikke til hjelp og kan være en av grunnene til at jeg er dårligere. Så det har ingenting å si om det man gjør er positivt eller negativt ladet. Man kan få forverring av symptomer uansett (Bare så det er nevnt, for noen tror positive ting ikke tar energi når man har ME. FEIL, dessverre). 

Vi skal på to visninger på tirsdag til uken. Det er nok ikke veldig aktuelle hus siden det ene er for dyrt og det andre krever altfor mye oppussing, men visningserfaring er VIKTIG slik at det blir lettere for oss å peile ut hva vi ønsker oss og ikke bare hiver oss på det første og det beste (med mindre det første virkelig er det beste og fagfolk og nøytale folk er enige) ;)

Det er mange innlegg jeg ønsker å skrive fremover. Og jeg har virkelig prøvd å skrive dem, men hodet er helt på bærtur når jeg har så mye annet kognitivt krevende å bruke hodet på. Jo mer jeg bruker hode, jo mer tåkete blir det og jo vanskeligere blir det både å lese, forstå og ikke minst klare å formulere en fornuftig setning. Hvis noen følger meg i sosiale medier kan det fort merkes på hvordan jeg skriver at jeg har en dårlig dag (i dag for eksempel, så unnskyld hvis innlegget er like tåkete som jeg føler meg). Det gir i alle fall en realistisk forklaring på de kognitive problemene vi ME-syke møter, om ikke annet. 

Det blir i alle fall spennende fremover! Så må jeg prøve å hvile ORDENTLIG for å få denne kvalme virusgreia ut av kroppen min så fort som mulig og for å klare å ha så god fokus som mulig på husgreiene. Det er så utrolig mye å sette seg inn i, men heldigvis er vi to om det. Jeg er livredd for å ta et dårlig valg på grunn av en tåkete dag, så da er det i alle fall godt med en samboer som ikke har hjernetåke som en del av normaltilstanden, haha. 

 

Som dere kanskje ser, har jeg også gjort litt endringer på siden. Jeg er ikke fornøyd, men på grunn av hjernetåka, som har blitt et stort tema i dette innlegget, så er kreativiteten på et bunnpunkt. Så jeg håper å få gjort mer senere. Jeg skal prøve å holde siden oversiktlig uansett hva jeg gjør, og det skal ikke være tvil om hvor bloggen ligger i alle fall, siden det er den mest aktive siden her. 

. Det er vanskelig å skrive om ME fordi det er et sårt tema for mange, noe som er forståelig. Så da må jeg være ganske sikker på at jeg formulerer meg slik jeg ønsker, for det er ikke alltid så lett.

Med det ønsker jeg dere god helg! Håper Høsten er snillere med dere enn den har vært med meg så langt <3 Kommer sterkere tilbake og håper å få skrevet noe av det jeg har lyst til etter hvert