En ny start

En ny start på Røros, ble visst også til nytt bloggdomene. Det føles godt å fornye litt innimellom, og når det kommer til bloggen har jeg vært på jakt etter et domene som gir meg mer frihet designmessig, men samtidig holder det enkelt og raskt å blogge. Nå tror jeg at jeg har funnet en side som gir meg det jeg vil ha!

Vi har funnet oss tilrette på Røros og det er godt å kunne sitte i en koselig, varm leilighet. Det har blitt flere turer ut med Lycke i løpet av helgen og jeg prøver å bli kjent i den lille byen. Når man ser litt vekk fra Kirkegata og Bergmannsgata, er det fryktelig mange koselige gater å rusle rundt i. Jeg er forsåvidt redd for å rote meg bort med hjelp av min dårlige retningssans og ME-tåke i tillegg, så jeg tar litt av gangen. 

Jeg skal legge ut noen av de gamle innleggene her. Ting jeg vet fremdeles blir delt med jevne mellomrom. Bokskrivingslogget har jeg også fått ordnet på menylinjen slik at jeg kan fortsette som før med å legge ut oppdateringer når jeg skriver og hvor langt jeg har kommet. Nå mistet jeg vel og merke de første renskrivede sidene her om dagen, så da starter vi på nytt! Heldigvis har jeg kladden å lene meg på, så det skal gå bra. 

Ting ser lyst ut fremover og jeg håper å bruke bloggen til litt forskjellig. Jeg håper også å få brukt speilrefleksen mer enn jeg har gjort hittil etter hvert hvis formen blir bedre. Det er jo motiver overalt her!

Det er spennende tider og jeg gleder meg til å fortsette å dele med dere. Både om ME, om bokskriving og om livet generelt.

10991052_10152609101857001_3332921049384531142_n.jpg