VELKOMMEN!

DA er jeg offisielt på plass på nytt nettsted! 

Til nå er jeg svæært fornøyd med hvordan jeg har fått laget bloggen og håper den blir lett for dere som lesere å bruke, både med og uten sykdom å ta hensyn til.  

Her har jeg en del nye småting som en BILDER og GALLERI, hvor BILDER er mobilbilder og GALLERI forhåpentligvis blir fylt opp med bilder fra speilrefleksen etter hvert som jeg har energi til å gå ut å ta bilder. 

Det er også en egen KONTAKT-kategori hvis noen som leser bloggen skulle trenge å ha tak i meg. Jeg er også å finne på sosiale medier (de knappene nederst på bloggen vil lede dere dit). 

BOKSKRIVINGEN skal fortsette å bli "loggført" her inne slik som jeg har gjort ellers. Nå har jeg hatt en pause mens jeg har holdt på med oppsettet her og i tillegg driver jeg å leser om dagen. Tror jeg skal lese noen bøker før jeg fortsetter skrivingen bare for å føle på nivået og se på ulike skrivestiler og litteratur i min sjanger. Spennende er det i alle fall!

OM MEG er jo kjekk og ha for de som vil lese litt mer om meg. Håper å legge til litt mer der etter hvert, men for øyeblikket får det være greit nok som det er.

I tillegg har jeg lagd meg min egen blogglogo. Så nå føler jeg meg skikkelig "profesjonell hobbyblogger"!

Håper dere synes utformingen er oversiktlig og at bloggen er enkel å bruke. Nå gleder jeg meg veldig til å holde på her i tiden fremover.