Svømming, martna og flytting

Det har vært mye den siste tiden. Veldig mye. Heldigvis har jeg tålt aktivitet bedre enn på lenge. 

Flyttingen tok ikke knekken på meg fullstendig. Det var viktig å ta hensyn til kroppen etter beste evne og jeg var kun med på å rydde ut av esker mens de andre tok seg av de tyngre tingene som å flytte ut, bæring osv. 

Nå er vi på plass og vi har det jo så fryktelig fint her! Vi bor sentralt, men samtidig er det ikke langt ut i naturen. Og vi bor heller ikke langt fra rehabiliteringen som ligger her oppe. Mamma var der når hun var kreftsyk, og nå kan jeg skrive under på at det var minst like flott som hun fortalte! For nå har det seg slik at jeg skal begynne å bade litt forsiktig en gang i uken. Ingen som tvinger meg til det, men fordi jeg selv tror jeg kan klare det. Tidspunktene vi kan bruke, må selvfølgelig stemme litt over ens med hvordan formen min faktisk er den dagen, så det blir jo den største utfordringen. Håkon og jeg var der på søndag. Det er nemlig takket være han at vi har bassenget tilgjengelig to ganger i uken. Det var kun oss, to voksne med et barn der og det er jo midt i blinken hvis det er såpass rolig. Da har vi mye basseng! De hadde også boblebad. 

Etter svømmingen var jeg ganske utkjørt resten av dagen, men allerede dagen etter følte jeg meg bedre igjen. Så jeg håper dette er noe jeg vil tåle. Jeg elsker å svømme og å være i vann, så utfordringen er å holde igjen slik at jeg ikke gjør for mye. Det er flott å ha denne muligheten og jeg håper å få brukt den godt. 

Ellers tror jeg at Røros kommer til å være godt for meg med frisk fjelluft og en rolig liten by. Det eneste jeg tror jeg vil savne, er å ha venner og familie nære. Jeg blir jo sikkert bedre kjent med folk her oppe etter hvert, og jeg er veldig glad vi har Håkon sin familie her oppe. Da føler man ikke at man flytter et sted uten å kjenne noen. 

Det har vært mye som har foregått på Røros etter at vi flyttet inn! Allerede har det rukket å være femundløpet og Rørosmartnan. Jeg hadde en liten "nedeperiode" da det var femundløpet for det var midt i utpakkingen, men Rørosmartnan har jeg rukket å være litt med på. Det er koselig å gå i bodene å se på alt som selges og kjøpe litt godt å spise på. 

Jeg gleder meg til å leke fotograf her oppe etter hvert! Det er motiver overalt! Men noen bilder har det blitt allerede med telefonen, så skal dele dem her med dere! Skal prøve å huske å legge ut bilder når vi har alle møbler på plass. Vi skal å handle litt nytt til uka og etter det er vi vel så og si ferdige.

Ønsker alle ei fin uke!