Påskeferie og konsekvenser

Påskeferien er over og alt er tilbake til normalen. Det har skjedd så mye i påsken at jeg har ikke rukket å blogge noe. All energi har gått med til å få besøk av venner og familie. Planen originalt var en tur til Femunden, men plutselig så var det flere som hadde tid til å komme en tur oppover å besøke oss, og hvem kan vel si nei til det? Eller for å si det sånn; Hvem sier ikke ja til ALT når du flytter så himla langt vekk fra familie og venner og de endelig kan komme på besøk?! SÅ KOSELIG!

Så det har vært travelt og jeg har vært ganske dårlig denne uken. Det tar litt tid når man anstrenger seg nesten hver dag i en hel uke. Første helgen hadde vi overnatting, men etter det var det bare noen timer om dagen med et par fridager. Selv det blir for mye, men jeg angrer ikke et sekund, for det var så sinnsykt koselig å se folk igjen! Så koselig å se dem på Røros! Det er verdt en liten forverring. Siden jeg er bedre enn tidligere, går det nok raskere over enn det pleier å gjøre. Men selvfølgelig, alt tar litt tid med denne sykdommen! I dag har jeg vært vært ute for første gang siden sist torsdag. Herregud for en forskjell! Så rart å gå på bar asfalt igjen. 

Nå som påsken er over, så håper jeg å begynne å svømme litt igjen. I påsken hadde jeg ikke noen sjans i det hele tatt. Besøk er jo også en slags aktivitet for meg siden det krever mye konsentrasjon og mental energi. Og konsentrasjon og bruk av mental energi er jo også anstrengelser. Derfor har jeg heller ikke klart å skrive på boken på en stund. Men jeg har startet med noe annet, nemlig digital tegning! Det er utrolig morsomt og så lenge jeg tar godt med pauser på tegningene, så går det egentlig greit. Jeg klarer ikke sitte i ro å se på serier hele dagen, HVIS jeg har litt overskudd til å gjøre noe kreativt. Og klarer jeg å komme meg ut, så er jeg ute av døra raskere enn du får sagt... Vel, du rekker ikke si noe som helst. Jeg er vekk. 

Jeg hadde en utrolig koselig påske selv om jeg var redd jeg ikke skulle klare det i det hele tatt. Var livredd for å måtte avlyse noen av de siste dagene med besøk, men heldigvis holdt jeg ut alt sammen. Det hadde vært tragisk å ikke få sett folk når de først var i området <3 

Nå har jeg lovt meg selv og kroppen min et par uker hvor jeg henter meg inn igjen. Virker som det har lettet litt i dag, men er ikke det helt store. Det eneste fysiske jeg skal prøve meg på, er svømmingen. Resten av tiden skal jeg bruke på å skrive, lese og tegne litt ettersom hva jeg klarer fra dag til dag. Det er viktig for meg å holde det kognitive så godt som mulig selv om jeg er i dårlig form. Så lenge jeg ikke pusher det for langt, går det stort sett greit så lenge jeg tar pauser og lytter til kroppen.

Og nå sier kroppen at den trenger en god natts søvn etter en spennende og lang dag!

God natt, folkens!