I'm BACK!

Hei folkens! 

Nå er det lenge siden jeg har skrevet. Og det har en naturlig forklaring. Jeg blogger jo bare når jeg føler for det, men nå er det helt andre årsaker til at dere har hørt svært lite fra meg. For rundt en måned siden kjøpte jeg ny PC. Og jeg var helt ekstatisk, for den var så sinnsykt bra! I fem dager... Det var tiden det tok før jeg fikk masse problemer og tilslutt kom jeg ikke inn en gang. Så den ble sendt på service. Det var problemer med hovedkortet. 

Jeg fikk den tilbake i dag, og den fungerer ganske så bra igjen. Den er ikke like god som ny, men den fungerer til det jeg trenger den til. 

Så nå kan jeg ENDELIG blogge igjen, skrive på boken, tegne på PC-en uten å bruke fire timer på et strøk og jeg kan til og med spille litt! Det gjør både meg og Håkon fornøyd, for nå kan han få se så mye EM han bare vil på TV-en, hihi!

Det har skjedd mye den siste måneden. Jeg har vært en del bedre i formen, selv om jeg fremdeles hviler mye. Tror kanskje bedringen har stoppet opp, for det er alltid her jeg lander igjen hvis jeg har hatt noen dårlige dager. Men det er helt greit! For på dette nivået kan jeg gjøre ting jeg trives med og samtidig være mer sosial enn jeg har kunnet på lenge.

Jeg og Håkon vurderer også å kjøpe en ny hund. Vi har nemlig fått tilbud om å ta over/kjøpe en voksen sledehund. Men ikke nok med det, vi har også fått tilbud om å ta over en valp. Begge deler har sine positive sider, men jeg har på følelsen at det blir valpen. Og det har med muligheten til å oppdra den fra scratch og lære den å gå pent i bånd. Jeg skal jo nemlig klare å gå tur med både den og Lycke, og det er det vi må ta utgangspunkt i. 

Jeg føler virkelig ting har falt på plass her og jeg kunne ikke vært lykkeligere. Det er tydelig at den rene fjelluften gjør underverker og at det rolige tempoet på Røros gjør at jeg får mer effektiv hvile. 

Målet mitt fremover er å fortsette å ta hensyn, kose med hunder, holde meg innenfor rammene mine (som også har utvidet sett når jeg har tatt hensyn) og virkelig bare nyte litt bedre form og energi. Jeg er livredd for å havne tilbake der jeg var. Viktig å ta sjanser innimellom, men enda viktigere å vite når man skal stoppe. Og det er jeg ikke så flink på enda.