En bloggpause.

Det skjer mye om dagen. Mer enn jeg kan dele med dere. Det handler ikke om meg eller min helse, men om noen jeg er veldig glad i. Det gjør at bloggingen forsvinner litt i bakgrunnen og er langt i fra det første jeg kan prioritere. 

Når det skjer dramatiske ting, er det lett å glemme at man selv er syk. At man selv må ta hensyn. Hvordan balansere formen når man har masse i MÅ-skuffen? Hvordan finne energien til alt? Hvordan hvile seg opp når man får en pause?

Det er ikke lett, og til nå har jeg ingen svar. Man må bare gjøre å godt man kan, be om hjelp der andre kan hjelpe og håpe at kaos blir orden etter hvert. 

Livet kan være hensynsløst og skremmende, og det eneste man får gjort, er å gjøre så godt man kan, se fremover og vite at ting blir bedre. Jeg føler 2017 er året jeg blir voksen. Sånn, skikkelig voksen. Altfor tidlig egentlig, men det tar jo ikke livet hensyn til. Ting skjer uansett hvor gammel eller ung man er. Noen ganger kan det virke fryktelig brutalt og urettferdig, men skal man henge seg opp i det, klarer man aldri å finne roen. 

Siden ting er litt tungt nå, så bruker jeg tiden på å vokse. Lære mest mulig og komme ut av det som et bedre menneske. Lære mer om meg selv og styrke båndene til de jeg er glad i. Når ting blir tungt og vanskelig, har jeg en tendens til å prøve å dra mest mulig ut av det, for å komme så godt ut av det som mulig til slutt. For at ting ikke skal føles meningsløst. For det verste jeg vet er når vonde ting hender og det bare er meningsløst og vondt. Klarer jeg å finne noe positivt å dvele ved, eller jeg kan utvikle meg på en eller annen måte, så takler jeg ting mye bedre. Det er slik jeg har klart meg gjennom alt jeg har vært i gjennom før dette, og det er slik jeg kommer meg gjennom denne krisen også.

Det blir mye pendling mellom hjembyen og Røros fremover, og mye å gjøre begge stedene. Jeg lover å ta så godt vare på meg selv som overhode mulig, selv med masse i MÅ-skuffen. Det må bare gå for en periode! Og det gjør det nok. Jeg kommer sterkere og klokere tilbake og gleder meg til ting roer seg så jeg kan fokusere på både skriving av bok og blogging etter hvert. 

Ønsker dere alle alt godt og håper dere har det så bra som mulig <3