Det er ikke noe stas å bli eldre. Bursdag i morgen!

Hei folkens!

I morgen har jeg bursdag, og i kjent Jenny-stil, blir det ikke store greiene. Bursdagen min har ikke vært noe positivt på veldig mange år. For det første var 27. April (husker ikke årstall) den datoen vi fikk vite at mamma hadde fått igjen kreften, og etter at jeg fikk ME, føler jeg det er enda et år jeg har mistet til min sykdommen. Altså, ikke misforstå meg! Jeg er for det meste veldig positiv, men jeg er ekstremt ambisiøs av meg og savner veldig mye av det jeg gjorde før jeg ble syk da jeg var 20. Bursdagen er på en måte en evig påminnelse om at tiden går selv om jeg er syk, selv om livet for meg på mange måter har stått stille i fire og et halvt år. Jeg er for ung til at det ikke er stas å feire lengre, haha!

Nok et år hvor jeg ikke har jobbet, trent, vært i skogen nok eller levd slik jeg EGENTLIG vil. Selv om man aksepterer sykdommen og lærer å leve med den, vil man alltid savne det man har mistet. Livet venter ikke på at jeg skal bli bedre/frisk. Det er nådeløst og konstant på vei fremover. 

Jeg og Håkon har feiret litt bursdag i dag i stedet, litt sånn low key. Bedre å feire at jeg er 24 en dag til, haha. Håkon lagde eggerøre og rundstykker mens jeg tok det med ro, også spiste vi verdens beste også fikk jeg gave. Så en veldig trivelig dag egentlig!

Dessuten dukket denne sjarmøren opp på steinhellene utenfor huset. Selv om det var veldig kjølig og blåste godt, klamret den seg fast til steinen. Det må bare bli sagt... Det har vært snø i lufta i dag, så dette er et stabeist som insisterer på at våren kommer snart og et glimt av håp.

I tillegg har jeg fått skrevet litt notater til boken. Jeg sliter ekstremt med ryggsmerter om dagen og skal snart til kiropraktor, så når det kommer til skriving og tegning (mine mestringsstrategier), så blir det altfor lite om dagen. Men i dag var jeg litt bedre enn på en stund, så da fikk jeg ned noen ord på ren trass. 

Håper dere har en så fin dag som mulig og at det er mer vårstemning der dere bor enn på Røros!