17. Mai vel overstått!

Ja, da var "endelig" 17. Mai overstått. Det tar noen dager før jeg er i form til å skrive innlegg, men det vet jo mange av dere med samme sykdom. 

I år hadde jeg flaks. Selv om jeg hadde ladet opp i ei uke og avpasset mest mulig, så er det alltid en stor sjans for at jeg ikke er frisk nok til det. Men i år kom jeg meg faktisk opp på sangerhuset her på Røros og spiste kake, drakk kaffe og hørte sangforeningen synge (de er knallflinke). Vi var ikke superlenge og skulle gjerne sittet lengre, men planen var ut å spise senere på dagen så jeg måtte tenke litt lengre. 

Det tok ikke lang tid før ryggen begynte å gjøre veldig vondt når vi satt der, så når vi kom hjem igjen, var det bare å legge seg rett ut. I sola vel og merke. Og der stekte jeg kanskje en halvtime - tre kvarter før solstolen ble byttet ut med sofaen. 

Så dro vi ut å spiste med faren til Håkon, onkelen og tanten hans. 

 

Det var en kjempekoselig å endelig få gjort litt på 17. Mai, selv om prisen var veldig høy. Ryggen ble veldig smertefull og jeg fikk skikkelig symptomforsterkning resten av dagen, og fremtil i dag. Det vil nok henge i en liten stund. Det er vanskelig å forklare symptomforsterkningen på en måte så folk skjønner det, men jeg prøvde meg på denne forklaringen på instagram: "Smerter fra helvete, og symptomene har gått bananas. Det kjennes ut som om kroppen holder en helsikkes fest, og jeg er ikke invitert, men sitter igjen med fyllesyken, influensaen, utmattelse, alle vondtene etter alle knall og fall (muligens foran en trailer) og feberen til alle festdeltakerne."

Om ikke annet, så var jeg i alle fall blid der jeg lå etter en ellers vellykket nasjonaldag!

Nani syntes også det ble litt mye.... ;)

Kroppen er rimelig utladet, men det viktigste er at det var verdt det. 

Ryggen min er fremdeles et lite mysterium, men jeg begynner å bli flinkere på å finne ord for å beskrive det. Og den beste forklaringen nå, er vell murring og brennende smerte oppover ryggen... Det er som om det er varmt og musklene er skikkelig såre. Så ny legetime er bestilt. På tide å komme til bunns i dette slik at jeg får riktig behandling og kan bli bedre. ME-en er liksom nok om man ikke må bli hindret enda mer av vond rygg. 

 

Håper dere hadde en så fin 17. Mai som mulig!