Tenkestedet

Det er så mye jeg ønsker å dele med dere. 

Den siste tiden har vært så hektisk. Men på en god måte. Vi har flyttet inn i vårt nye hjem og har det utrolig bra. Jeg har skogen rett utenfor døren og har såvidt fått utnyttet det store potensialet som ligger rett utenfor døren vår. 

Denne fine plassen er 100 meter fra huset vårt, og hit gikk jeg å satt meg i dag og så på sauene på jordet nedenfor og nøt utsikten. Naturen gir meg indre ro. Folk som setter musikk på ørene når de skal ut i skogen er gale. Stopp. Hør på de fantastiske skogslydene. Den sildrende bekken. Trærne som rasler i vinden. Fuglene. Dine skritt mot den ujevne stien.

Benken på bildet er nå mitt offisielle tenkested. Jeg har savnet å ha det. Muligheten til å gå et lite stykke hjemmefra og bare sette meg ned å la tankene flyte. Og fremover kommer jeg til å trenge det veldig. Jeg har nemlig meldt meg på skrivekurs. Her skal jeg virkelig skyte fart på bokskrivingen. Det som er litt morsomt er at han som bodde her for noen år siden skrev selv. Blant annet dikt, og han var visst fryktelig god på det også. Håper den kreative energien hans fremdeles ligger i veggene her, for slik det er nå, så er det ikke et sted i verden jeg heller vil være enn akkurat her. I vårt lille hjem på Os. Øverst oppe i Hedmark. Skrivende. Tenkende. Levende.