Bok- og smoothielykke!

Hei på dere!

Den siste tiden har jeg vært i skrivebobla. Som dere kanskje kan ha sett, har ikke denne skrivebobla dreiet seg om bloggen. Jeg har såvidt nevnt det før, men jeg er med på et skrivekurs. Jeg har jo aldri skrevet en hel roman før, selv om all skrivingen på boken tilsvarer en triologi - eller mer. Å begi seg utpå et slikt prosjekt med kognitiv svikt er i og for seg utrolig utfordrende, men jeg er helt sikker på at jeg kan klare det. Det føles som om alle tankene ligger å svever noen meter over hodet mitt, men mellom der er det tett skydekke. Noen ganger klarer jeg å trekke ordene gjennom, mens andre ganger klarer jeg ikke under noen omstendigheter å formulere meg godt nok.

Det jeg trenger er å lære å organisere skrivingen slik at løse tråder og plottet er nogen lunde klart FØR jeg begynner ordentlig på skrivingen. Det er SÅ spennende og jeg føler meg superinspirert om dagen! 

Tenk om jeg en dag kan sitte med en slik bok i hånden og vite at den boka der... Den har JEG skrevet!

Tenk om jeg en dag kan sitte med en slik bok i hånden og vite at den boka der... Den har JEG skrevet!

    

 

 

Den siste tiden har jeg eksperimentert med frokostsmoothier! Jeg er ikke noe frokostmenneske i det hele tatt, men har funnet ut at smoothier er en helt knall start på dagen og man kan gjøre det så sunt man bare vil! Det er starten for meg på å legge om kosten (igjen). Jeg har ingen tanker om at ME-en kan bli bedre eller ikke av å legge om kosten, men tenker som så at det er viktig å tenke over hva man putter i seg. Særlig når man er syk. At ME-en blir bedre ville selvfølgelig vært drømmen, men jeg har jo prøvd liknende ting i håp om å bli frisk før uten hell. Smoothien under inneholder mango, spinat, agurk, blåbær, honning, havregryn og chiafrø! (Jeg jobber med å dytte mer grønnsaker inn i smoothieoppskriftene for å gjøre de enda sunnere). 

Ellers trives har jeg det bra om dagen. Skrivekurset fyller på med enda mer mening i hverdagen og det er så godt å lære noe igjen! De to distraksjonene mine (Lycke og Nani) er svært behjelpelige også og sørger for at jeg får noen avbrekk fra skrivingen innimellom, he he he. Se på fyren! En skikkelig ramp ;)

21731077_10154688230522001_6467744221965964654_n.jpg

Også har vi den frøkna her som KUN skal kose. Helst hele tiden. Og helst når jeg gjør noe viktig. Men igjen, hva er vel viktigere enn disse to fjasnissene (kjært barn har mange navn osv).

Jeg håper alt er så bra som mulig med dere, leserne mine <3 Det er så godt å ha et lite hjørne av internett som er mitt; Hvor jeg kan dele tankene og hjertesakene mine. Og at noen ønsker å lese det er jo veldig hyggelig! Takk for dere <3