Velkommen til min lille krok!

Grunnen til at jeg opprettet denne bloggen, var mitt brennende ønske om å dele hvordan det er å leve som kronisk syk. Nå har jeg vært syk veldig lenge. Mye har forandret seg. Jeg har rukket å bli 5 år eldre. Jeg har gått fra å være alvorlig syk til å bli bedre, men ikke bra nok til et normalt liv. Jeg har fått nye hobbyer, nye drømmer, selv om de gamle drømmene fremdeles består. Blant annet mitt sterke ønske om å hjelpe andre. Min kjærlighet til skogen og naturen, som jeg dessverre får oppleve altfor sjelden. Mitt behov for at det skal skje ting. At livet skal gå fremover og at jeg skal utvikle meg som menneske. 

Jeg er så heldig at jeg har en fantastisk samboer og to flotte hunder som gjør at jeg smiler hver dag. 

Etter at jeg fikk ME, begynte jeg ganske raskt å skrive. Både om det å leve med ME, men også å drømme meg bort i fantasiens verden. For i en slik verden, får nemlig ikke sykdommen begrenset meg. Der er alt det umulige mulig. I tillegg begynte jeg med digital tegning i 2016 og det er nok en hobby som lar meg utvikle og uttrykke meg kreativt. I senere tid har jeg også blitt med i snapchat-kollektivet Bli_MEd, hvor jeg er fast vlogger. Der sprer vi kunnskap og informasjon om hvordan livet er med ME, og vi prøver å samle fagmiljøet, pasienter, pårørende og spennende personer med viktige ting å si.

En dag håper jeg å bli frisk igjen. Gjøre alt jeg gjorde før jeg ble syk. Slå sammen den Jenny-en jeg var før jeg ble syk, med den Jenny-en jeg er nå. Hun har nemlig tilegnet seg mange gode kvaliteter. Slik helsen er nå, så ser det ikke ut som at tilfriskning er noe som vil skje på en stund, men jeg gir ikke opp håpet om en kur en dag. Frem til da, vil jeg også utforske på egenhånd i håp om å gjøre sykdommen lettere å leve med. 

Dere kan følge min reise her på bloggen!

- Jenny Cornelia

16729368_10154129341712001_5951373180741635034_n.jpg