Familieforøkelse!

Neida, jeg er ikke gravid! Vi skal ikke få nok en hund. Men vi har fått hele TO marsvin med masse personlighet. Nå har endelig Pelle selskap, og disse energibombene holder gamlefar i god form.

De er to utrolig morsomme småsvin. Ekstremt forskjellige, men umulig å ikke være glad i dem begge. Jeg har store planer om å bygge marsvinbur veldig snart og gleder meg til å se dem med enda mer plass å boltre seg på. (Har satt sammen et 140-bur og et mindre et så de skal ha greit med plass til jeg får bygget).

 Her er fra første kvelden da vi splittet buret så de skulle få bli kjent med Pelle. 

Her er fra første kvelden da vi splittet buret så de skulle få bli kjent med Pelle. 

Det som var så kjekt med å få marsvin igjen, var den følelsen av at JEG klarer å ta vare på dem. Uten hjelp. Håkon gjør det meste med hundene. Å gå turer med dem og tilfredsstille det store behovet for aktivitet vil ikke skje så lenge jeg har ME. Men marsvinene er så greie! Jeg legger ut et flisteppe og setter opp grinder, så løper de rundt på gulvet. Og hvis jeg ikke får tatt dem ut, kan jeg bare aktivisere dem i buret med å legge noen godsaker rundt omkring som de kan lete etter, eller sette inn en pappeske med et par åpninger etc som de kan utforske. De krever MYYE plass! Mer enn man får inntrykk av (burene som selges i dyrebutikken er ofte altfor små!) 

Til folk som tenker på å skaffe seg marsvin: Anbefaler å sjekke ut "Little Adventures" på YouTube. Hun har MASSE kjekke videoer som viser hvordan det er å ha marsvin, samt hvordan de skal ha det. Viktig å gjøre grundig research selv med så små dyr <3