Jeg skal bli veganer!

Dere som følger meg på snap, har fått med dere at jeg har startet prosessen med å gå over til et vegansk kosthold og levesett. Jeg er så glad for all støtten jeg har fått i valget mitt. Særlig over nettet, og jeg ønsker å dele denne reisen med dere her inne på bloggen. 

Visste dere at veganisme er et godkjent livssyn?

Hovedprinsippet handler om å ha respekt for alt som lever. 

Det har også mange helsefordeler og er godt for miljøet. 

IMG_2946.JPG

 Jeg er en person som vingler ekstremt på store valg. Skikkelig vanedyr. Så at jeg virkelig er i ferd med å klare denne store omveltningen, imponerer meg. For det vanskeligste er nettopp denne vanebrytingen og det å tilegne seg god og riktig kunnskap. Spesielt om kosthold. Særlig når jeg er syk og har så begrenset med krefter til å komme meg å få handlet, og det kognitive gjør at det å lære går utrolig seigt. Men slow and steady wins the race! Det viktigste for min del, er å ikke gi etter hvis jeg opplever en nedtur, og heller være stolt over at jeg er i prosessen, og jeg føler jeg er godt på vei!

Jeg har snakket om dette allerede, i innlegget "prosjekt vegan", så ta gjerne en titt på det.

Utover dette, ønsker jeg dere GOD HELG!

- Jenny Cornelia