Et realt klapp på skulderen - Ny antologi på vei!

I november ble jeg min første tekst i en bok publisert. Skriveakademiet ga ut antologien: "Tar du imot? - Tekster om håp". Det var en stor seier for meg. Helt siden jeg begynte å skrive for fem år siden, så har drømmen vært utgivelse. Denne antologien er på en måte mitt første klapp på skulderen. Det er også den første, nære teksten jeg har turt å sende noe sted, så det at den kom med var utrolig gøy!

Teksten jeg har skrevet i denne antologien handler om når mamma fikk kreft. Det var grisevondt å skrive, men var glad jeg gjorde det. Så det betydde mye at den ble tatt med.

9788293636007.jpg

Det at jeg kom med i Skriveakademiets antologi, gjorde at jeg turte å sende nok en tekst til en annen antologikonkurranse. Nemlig velferdsalliansen sin. De skal gi ut en anotologi. Jeg har ventet på svar en stund og så andre som hadde sendt inn som fikk svar for vel ei eller to uker siden. Så jeg slo det egentlig fra meg. Det er litt komisk, for når Veslemøy som har skriveakademiet sendte meg det glade budskap om at teksten min for Skriveakademiet var med, så forsvant den i spamfilteret og lå i søppelposten. Så jeg visste ingenting da heller før jeg så navnet mitt i innholdsfortegnelsen! 

Denne gangen fikk jeg mail om at jeg muligens ikke hadde mottat den forrige mailen om at jeg var med pga. problemer med å sende til hotmailadresser. Men i går fikk jeg altså besked. Teksten min er MED! Den handler om å miste seg selv når man blir kronisk syk, men samtidig finne seg selv, av samme grunn. Jeg er så utrolig stolt over at jeg tør å prøve. Og at jeg klarer å bruke det jeg har lært ved å være syk til noe positivt. Jeg har måttet streve så fælt for å skrive på grunn av kognitive problemer, men til tross så har jeg fått, ikke bare en, men to tekster vurdert gode nok for to forskjellige antologier. Det gjør meg stolt, og jeg håper at det også beviser at man kan være god nok med utfordringene man får av kronisk sykdom. Man kan være flink nok. Sterk nok. Vi har fremdeles mange styrker. Ikke glem det <3

Jeg vet ikke noe mer for øyeblikket enn at jeg er med og at teksten er inne til korrektur. Det blir nok ei fin bok og jeg håper den selger bra. Velferdsalliansen gjør en viktig jobb. 

Jeg skal i alle fall holde dere oppdatert når jeg vet noe mer. 

42d261208e0c50de41374f4ab37efba3.jpg

- Jenny Cornelia