Campen er over - Men hvordan gikk det egentlig?

31492369_10155193643932001_5194312571140416357_n.jpg

Nei, si det?

Jeg skrev meg helt opp til 40 000 ord på én måned. Så jeg klarte det! Hvem hadde trodd? Ut i fra samtaler jeg har hatt i etterkant, så virker det som alle har trodd jeg ville klare det, bortsett fra meg. Men det er jo hyggelig! 

Tror jeg hviler best under press, for det var det som skulle til for å klare det. Hvile mer enn jeg skrev. Det er jeg utrolig stolt av. I tillegg liker jeg hvor førsteutkastet er på vei. Gjennom disse 40 000 ordene, har jeg ikke hatt en eneste skrivesperre. Jeg tror rett og slett det er fordi jeg har måttet skrive for å nå målet. Har jeg stått overfor vanskelige valg i hvilken retning jeg ønsker storyen, så har jeg prøvd å se veien fremover i de forskjellige scenarioene. Og vet dere? Jeg opplever ofte at veien videre blir klar på kun ett av alternativene. Da sier jo veien videre seg selv. Hoho, da jeg startet for fem år siden, var jeg svært urutinert. Hver gang historien stoppet opp litt, stoppet den opp i uker. Til og med måneder. Så jeg føler jeg har kommet et stykke. 

Jeg er i alle fall veldig stolt over 40 000 ord på 30 dager. Det tilsvarte 102 sider. Selv kronisk sykdom har ikke stoppet meg denne måneden. Men nå skal jeg ha noen dager pause. Jeg ser på førsteutkastet litt hver dag for å ikke miste tråden helt, men jeg lar hode og kropp på en liten hvilepause. Men merker allerede det kribler i fingrene etter å starte igjen! 

- Jenny Cornelia